Rólunk

Felkészült, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapat ambiciózus tervekkel.

vállalatunkról

Ahogy a Maros folyó gyűjti össze a vizeket és torkollik be Szegednél a Tiszába, úgy gyűjti össze a Maros-Metal az ország délkeleti régiójából a hulladékokat, hogy továbbítsa a hulladék hasznosítók számára.

A vizek körforgása minden élet létezésének alapját jelenti. Hasonlatos módon a hulladékok reciklálása - a mi szakmánk - a körforgásos gazdaság egyik legfontosabb pillére. Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel kíméljük a Föld meg nem újuló ásványkincseit, értékes másodnyersanyaggal látjuk el az ipart. A Maros-Metal célja, hogy a hulladék termelő cégek-, a fémhulladék kereskedők- és a lakosság számára piacképes, vonzó árakat biztosítson és színvonalas szolgáltatást nyújtson.

A fémtörvény és a vonatkozó hulladékgazdálkodási jogszabályok betartása mentén a legnagyobb mértékben igyekszünk hasznosítani és a gazdaság számára újra felhasználhatóvá tenni a hozzánk beérkező hulladékokat. Legyen ebben Ön is partnerünk! A cég szakmai partnerei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a fém- és elektronikai hulladék kezelés területén és biztos anyagi háttérrel országos szinten működtetnek hasonló profilú vállalkozásokat.

Fontosnak Tartjuk Ügyfeleink Elégedettségét, Pontos, Gyors Kiszolgálását

Legyen ön is a Maros-Metal ügyfele!
Címünk: 6728 Szeged, Dorozsmai út. 35. Telefon: 06 30 3141 845

Miért válasszon bennünket?

Nálunk az ügyfél az első!

Mobilitás

Önrakodós kamion

Szakmai Tudás​

Magas szintű anyagismeret​

Kiemelkedő Árak​

Folyamatosan frissülő árlista tőzsdéhez igazítva.

Gyorsasaság​

Profi háttértámogatás​

Megbízhatóság

Hitelesített mérlegek​

Környezettudatosság​

Óvjuk környezetünket​

Maros-Metal
Scroll to Top